Mistä tietää, mitä kannattaa veikata?

Houkutteleeko urheiluvedonlyönti, mutta et tiedä, mistä aloittaa? Onneksi se on nykyään helpompaa kuin koskaan ennen! Ei tarvitse marssia kiskalle ja kysyä myyjältä, tai pyytää kavereita opettamaan. Internetissä urheiluvedonlyönti on helppoa aloittaa. Erilaisia infopaketteja ja ilmaisia vedonlyöntioppaita löytyy vaikka millä mitalla, ja heti alusta lähtien on mahdollisuus päästä kiinni isoihinkin voittorahoihin, koska löydät ammattilaisten laatimia ilmaisia pelivihjeitä lukuisilta sivustoilta.

Puhelin kädessä

Miten aloittaa vedonlyönti helposti

Käytä jonkin aikaa eri vedonlyöntisivustojen vertailuun. Googlen ensimmäinen hakutulos ei välttämättä ole se paras. Vedonlyöntisivustojen vertailua varten on monia verkkosivustoja ja foorumeita, joissa kokeneemmat vedonlyöjät tarjoavat kokemuksiinsa perustuvia vinkkejä ja neuvoja myös ihan aloitteleville pelaajille. Valitse vedonlyöntitoimisto, minkä voitot ovat verovapaita, ja minkä toimintaa valvoo jokin ulkopuolinen taho. Pääsääntöisesti uskaltaa eurooppalaisiin vedonlyöntitoimistoihin kyllä luottaa. Unibetin kaltaiset, isot, kuuluisat ja pitkään alalla toimineet vedonlyöntitoimistot eivät huijaa asiakkaitaan tai jätä voittoja maksamatta.

Entäs kotoinen Veikkaus? Veikkaus on erittäin suosittu Suomessa, ja sen pelejä pelataan lukuisissa asiamiespisteissä kautta maan. Veikkauksella on tietenkin myös omat nettisivut, joilla voi lotota, totota tai pelata esimerkiksi Pitkävetoa tai Monivetoa, eli Monaria. Veikkaus ei kuitenkaan ole se tuottoisin vedonlyöntitoimisto netissä. Veikkaus ei tarjoa parhaita voittomahdollisuuksia, sillä yleensä sen kertoimet ovat melko kehnot, ja Veikkauksen palautusprosentti esimerkiksi juuri Pitkävedossa on vain 88 %. Moni ulkomainen vedonlyöntitoimisto pystyy parempaan – palautusprosentit ovat useimmiten 97–98 prosenttia.

Ulkomaiset vedonlyöntitoimistot eivät tietenkään mainosta Suomessa julkisesti, koska Veikkauksella on yhä tiukka monopoli rahapeleihin. Internetissä sen sijaan saa mainostaa vapaasti. Koska tarjontaa on runsaasti, on kilpailukin kovaa. Ei muuta kuin valitsemaan sitä parhainta tervetulo- tai talletusbonusten tarjoajaa! On enemmän sääntö kuin poikkeus, että rahapeliyhtiö tuplaa ensimmäisen rahatalletuksesi. Tällaista ei Veikkaus milloinkaan tee. Bonusrahat pitää kuitenkin kierrättää määrätty määrä, että ne voi nostaa omalle pankkitililleen. Tutustu siis huolella bonusehtoihin, jotta ei käy mitään ikäviä yllätyksiä. Bonus on hyvä, jos sen kierrätysvaatimus on alle 10, ja minimikerroin alle 2. Kun olet tehnyt ilmaisen pelitilin ja hyödyntänyt ensitalletusbonuksen, voit alkaa pelaamaan vedonlyöntipelejä koska ja miten sinulle parhaiten sopii. Ulkomaisten peliyhtiöiden vedonlyöntisivut ovat auki ympäri vuorokauden, ja ne toimivat useimmiten myös mobiililla. Valikoima on erittäin laaja, joten opittavaa ja koettavaa riittää. Lisäksi valikoimat ovat koko ajan laajenemaan päin. Kyllästymään ei pääse uusien kampanjoiden ja kilpailujen avulla. Jos ja kun kaipaat neuvoja, etsi jokin ilmaisia pelivihjeitä tarjoava internetsivusto. Jossain vaiheessa olet jo niin kokenut, että voit kenties alkaa antaa pelivihjeitä muille!

Pelivihjeet auttavat pelaamaan voitokkaasti

Lähes kaikki pelaavat ainakin osittain rahan takia, ei pelkän jännityksen ja ajankulun. Pelivihjeet auttavat tekemään alusta asti järkeviä vetoja. Pelivihjeitä löydät sekä keskustelufoorumeista että sitä tarkoitusta varten olevilta nettisivuilta. Foorumeilla on yleensä omat tapansa arvioida vihjeiden antajaa. Käytössä on ehkä peukutusjärjestelmä, minkä lisäksi pitäisi päästä tutustumaan vihjaajan vihjehistorian voitokkuuteen. Myös pelivihjeitä tarjoavia sivustoja kannattaa arvioida sen perusteella, miten suuri osa viimeisistä ehkä viidestäsadasta vihjeestä osui kohdalleen. Kun tiedät, mitä veikata, etsi sivusto, millä saat kohteelle suurimmat kertoimet. Tätäkin tarkoitusta varten on olemassa verkkosivustoja pelaajan avuksi. Mitä suurimmat kertoimet, sitä enemmän rahaa voit voittaa.

Pelaa aina järjellä. Vaikka toisella puolella olisi suosikkijoukkueesi, mutta sinä itse tai peliasiantuntija ei usko sen mahdollisuuksiin, ei ole järkeä pelata sen puolesta. Tarkista aina kertoimet, ennen kuin laitat rahaa likoon. Numerot ratkaisevat, ei sydän tai jotkin taikauskoiset temput. Jos tahdot tosissasi voittaa, ehkä jopa pelata ammatiksesi, on sitä varten oltava selkeä suunnitelma. Tarvitset roppakaupalla itsekuria, innostusta uuden oppimiseen ja menneen analysointiin, sekä jonkun verran alkupääomaa. Mikäli aikoo voittaa paljon, tulee luultavasti myös häviämään merkittäviä summia jossain vaiheessa. Kyse on kuitenkin uhkapelistä, sillä huolellisimminkaan lasketut todennäköisyydet eivät välttämättä päde urheilussa, missä kaikki on mahdollista. Jotta et olisi pelkkien pelivihjeiden varassa, kannattaa hankkia niin paljon tietämystä pelaamastaan (tai pelaamistaan) urheilulajista, joukkueista ja vetopörsseistä. Merkitystä on myös kassanhallinnalla. Pelikassa on syytä pitää erillään muista rahoista, jottei tulisi vahingossa pelanneeksi yli varojensa. Voitot ja häviöt kannattaa kirjata tunnollisesti ylös.